Welcome to our website!

LGLPAK LTD ве води да ги запознаете ткаените чанти

Плетени чанти, познати и како чанти од змиска кожа.Тоа е еден вид пластична кеса, која се користи за пакување, а нејзините суровини се генерално различни хемиски пластични суровини како полиетилен и полипропилен.Најчесто користената густина на ткаени ткаенини е 36×36 парчиња/10cm², 40×40 парчиња/10cm², 48×48 парчиња/10cm².Изработен е од полипропилен (како главна суровина, екструдиран и развлечен во рамни нишки, а потоа ткаен, ткаен и изработен во вреќи. Има широк спектар на намени. Главно се користи за правење филмови, контејнери, цевки, монофиламенти, жици и кабли, итн. Покрај тоа, во пластични ткаенини се користат шатори, чадори за сонце, разни торби за разгледување, торби за разгледување и други секојдневни потреби.Покрај тоа, тие можат да се користат и како високофреквентни изолациски материјали за телевизори, радари , итн.

 

TIM图片20210904092633

Кои се заедничките параметри на плетените кеси?Ајде да погледнеме заедно:

Толеранција на густина на плетенка: Толеранцијата за густина на плетенка се однесува на бројот на рамни предива кои се повеќе од дадената стандардна густина на плетенка или намалени.
Тежина по единица површина на ткаена ткаенина: Тежината по единица површина на ткаена ткаенина се изразува во грами на квадратен метар, што е важен технички показател за ткаената ткаенина.Тежината на квадратен метар главно зависи од густината на искривувањето и ткаењето и дебелината на рамното предиво.Тежината на квадратен метар влијае на цврстината на истегнување и носивоста на ткаената ткаенина.Тежината на квадратен метар е главна алка во контролата на трошоците на производното претпријатие.
Оптоварување на истегнување на ткаени ткаенини: оптоварувањето на истегнување се нарекува и цврстина на истегнување, цврстина на истегнување.За ткаени ткаенини, таа носи затегнувачко оптоварување и во насока на искривување и во ткаенина, па затоа се нарекува оптоварување на искривување и истегнување.
Ширина: Ширината на различни ткаени ткаенини директно влијае на процесот на правење кеси.За крпа од цевка, искривувањето се користи за да се означи ширината, а искривувањето е еднакво на половина од обемот.
Стапка на собирање на ширина, ширина на сите ткаени ткаенини по ткаење и намотување, по одмотување, сечење, печатење и шиење, ширината на направената кеса е малку помала од ширината при намотување, ние го нарекуваме собирање на ширината.
Чувство за раце: ПП рамната жичана плетенка има подебело чувство, пошироко и поцврсто.Додавањето на главна серија на калциум на рамното предиво од ПП ќе даде широко чувство на рака.Додавањето помалку HDPE на PP ќе го направи помек.
Видови ткаени кеси: Вообичаени ткаени кеси се: ткаени кеси од ориз, вреќи од брашно, ткаени кеси од пченка, пченично ткаени кеси од логистика, ткаени кеси отпорни на поплави, ткаени кеси отпорни на суша, ткаени кеси отпорни на поплави и црни ткаени кеси за заштита од сонце. кеси, Анти-виолетова внатрешна линија, анти-УВ ткаена торба, итн.

Плетените кеси се еден од главните производи на LGLPAK LTD бидејќи се занимава со производство на пластични кеси.Ја добива поддршката и пофалбите на новите и старите клиенти со својот одличен квалитет, високата производствена ефикасност, пробивната количина на пакување и професионалните услуги и континуираните нарачки за враќање..
Купувачите од целиот свет се добредојдени да воспостават блиски кооперативни односи со нас.Ќе ви обезбедиме производи со највисок квалитет и најпрофесионални услуги!


Време на објавување: Сеп-04-2021 година